Vi er stolte af at udbyde vores omfattende brand- og sikkerhedskurser, skræddersyede til både børn og voksne. Vores kurser er designet til at ruste deltagerne med afgørende færdigheder inden for brandbekæmpelse og sikkerhed, og vi tilbyder en række specialiserede træningsmuligheder.
Alle vores kurser er godkendt af Beredskabsstyrelsen, og vi udsteder officielt godkendte beviser til alle deltagere ved kursets afslutning.
Vores kurser er skræddersyede til den enkelte virksomhed eller institution, hvilket sikrer, at deltagerne får relevant og specifik viden i forhold til deres arbejdsområde.
Kurserne afvikles hos kunden og kombinerer teori med praktiske øvelser. Dette giver de ansatte mulighed for hands-on erfaring med forskelligt brandslukningsmateriel, hvilket styrker deres kompetencer i realistiske scenarier.
Store brande starter som oftest som små gløder. Men vidste du, at en brand kan udvikle sig eksplosivt, hvilket kan medføre betydelige skader på bygninger og materialer? Din reaktion er derfor afgørende! At kunne reagere hurtigt og korrekt med det rette brandslukningsudstyr kan mindske omfanget af brande og undgå at de spreder sig.
Vi vil give dig de nødvendige færdigheder til at reagere proaktivt og slukke mindre brande ved hjælp af simple metoder og letforståelige slukningsmidler.
Vi dykker ned i forskellige typer brandslukningsudstyr, herunder håndslukkere med både pulver, vand, kulsyre-CO2 og friture. Vi tager også fat på vandfyldte slangevinder og brandtæpper – og vigtigst af alt, hvor og hvordan de bruges mest effektivt. Vi sørger for at guide dig gennem regler for service og vedligehold i overensstemmelse med EN3-DS230 for håndsildslukkere og DS/671-1-2-3 for vandfyldte slangevinder.
Vi udforsker brandtrekanten og forstår, hvordan brande opstår og spreder sig. Du vil ikke kun lære om brandsikkerhed, du vil også lære om at mindske omfanget af brande og forhindre deres spredning.
Vi mener, at den bedste læring sker gennem praksis. Derfor vil du deltage i hands-on øvelser i slukning af brande med brandtæpper og håndslukkere. Fra korrekt alarmering til effektiv dialog med alarmcentralen (112) – vi dækker alle aspekter.
Vi anbefaler, at alle medarbejdere deltager i dette kursus. Det er ikke kun forpligtigelse, men også en investeringen i din og dine kollegers sikkerhed.
Vores underviser er erfarne indsatsledere og brandinspektører, trænet i overensstemmelse med gældende regler fra Beredskabsstyrelsen. Din sikkerhed er vores prioritet, og vi er her for at guide dig på vejen mod en tryggere hverdag!
Kursusbeskrivelse: I FAGTEK ved vi, at hvert år opstår der brande under varmt arbejde som svejsning, skæring, vinkelslibning, lodning mv. Med særlig omtanke og præcis viden lærer du ikke blot at udføre varmt arbejde med gnistrende værktøj korrekt, men også at vurdere potentielle farer og implementere nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.🔥
Dette kursus er skræddersyet til alle, der arbejder med gnistproducerende værktøj. Vores underviser er erfarne inden for branchen og certificeret af Beredskabsstyrelsen. Han vil guide dig igennem både teoretisk viden og praktiske slukningsøvelser.
Kurset henvender sig til alle, der arbejder med gnistproducerende værktøj. Praktiske slukningsøvelser indgår, så vi anbefaler praktisk fodtøj og påklædning.
For at modtage det eftertragtede DBI-certifikat skal du bestå den skriftlige prøve ved kursets afslutning. Det er din garanti for, at du forlader kurset som en kyndig. Beviset er gyldigt i 5 år.
Du får teoretisk og praktisk træning i instrukser og planer, herunder flugtveje - evt. samlingsplads mv., samt træning i håndtering af evakueringssituationer.
Være forberedt inden ulykken er ude!
Bestilt en uforpligtigende snak her!